هماوردگاه

آموزش طراحی سایت از صفر تا صد

آموزش طراحی سایت از صفر تا صد:

در جهان امروز هر کسب و کاری نیازمند یک وب سایت است، خواه کسب و کار کوچک باشد و خواه یک کسب و کار در اندازه یک کارخانه در هر صورت برای رقابت در بازاریابی جدید نیازمند وب سایت خواهید بود. طراحی وب سایت لازمه ورود شما به رقابت بازاریابی دیجیتال است، بنابراین در این مقاله هر ان چزی که درباره آموزش طراحی وب سایت و ویژگی های یک وب سایت باید بدانید را شرح داده ایم.

 

اقدامات لازم قبل از طراحی وب سایت:

گام اول: تعیین نوع سایت:

در مرحله اول نوع سایتتان را مشخص کنید، هر نوع وب سایت امکانات مختص خود را دارد بنابراین این کار میتواند زمان کمتری از شما بگیرد.

انواع وب سایت:
۱- وب سایت های شرکتی :

سایت های شرکتی معمولا به معرفی خدمات یا محصولات یک شرکت یا مجموعه می پردازند و در کنار آن می توانند بخش های مقالات و اخبار شرکت و مجموعه را نیز مدیریت نمایند.

۲- وب سایت های فروشگاهی :

طراحی سایت فروشگاهی به منظور فروش یک کالا یا حتی خدمات انجام می شود.یک سایت فروشگاهی می تواند دارای درگاه پرداخت آنلاین باشد یا می تواند کالا یا خدمات معرفی شده را به صورت آفلاین به فروش برساند.

۳- وب سایت های تخصصی :


وب سایت های تخصصی معمولا برای یک کسب و کار خاص یا به منظور یک هدف خاص طراحی می شوند. طراحی این سایت ها باید به گونه ای باشد که مهمترین اهداف مورد درخواست را در نظر بگیرد و تمام نیازهای مربوط به آن را برطرف نماید.

گام دوم: تعیین مخاطبان:

در گام دوم لازم است مخاطب سایت خود را بشناسید، شما کدام دسته از افراد را مخاطب سایت خود قرار میدهید؟ پاسخ به این سوال در زمینه طراحی ظاهری سایت به شما کمک کند و امکانات را متناسب با نیاز مخاطب در وب سایت قرار میدهید.

گام سوم: تعیین امکانات:

قبل از اقدام به طراحی سایت ، تحقیق کنید چه امکاناتی هم اهداف و نیازهای شما و هم اهداف و نیازهای مشتریان و بازدیدکنندگان سایت شما را برآورده می کند.

ویژگی های یک وب سایت موفق:

۱- طراحی ریسپانسیوو:

طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا به این معنا است که وب سایت شما در هر دستگاهی متناسب با سایز آن دستگاه درست نشان داده شود، این موضوع به قدری اهمیت دارد که گوگل در سال ۲۰۱۸ اعلام کرد ۵۵ درصد کاربران گوگل از طریق تلفن های همراه به این سایت مراجعه میکنند، بنابراین واکنش گرا بودن سایت شما بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

۲- بهینه سازی برای موتورهای جستجو:

بازدید کنندگان اصلی سایت ها معمولا از طریق موتور های جست و جو هستند. با بهینه کردن وب سایت برای موتورهای جست و جو وب سایت شما به صورت رایگان در نتایج گوگل نمایش داده می شود و بدون اینکه پولی پرداخت کنید و تبلیغی انجام دهید کاربران وارد وب سایت شما می شوند. به این منظور لازم است شما اصول سئو را رعایت کنید و محتوای خوبی را در وب سایت خود منتشر کنید.

۳- سرعت سایت:

سرعت سایت در رضایت کاربران بسیار موثر است. سرعت وب سایت شما اگر بالا باشد به گونه ای که کاربران هنگام بازدید از وب سایت منتظر لود شدن وب سایت نباشند میتواند در رفتار کاربر در وب سایت شما تاثیر بگذارد.

۴- به روزرسانی:

به روز رسانی محتوای وب سایت در رتبه وب سایت در موتورهای جستجو بسیار موثر است، وب سایت خوب به گونه ای طراحی شده که به روز رسانی و انتشار متوای جدید چندان سخت نباشد و وبمستر به راحتی بتواند محتواهای جدید منتشر و سایت به روز رسانی شود.

۵- پشتیبانی سایت:

یکی از نکات مهم برای انتخاب پیمانکار طراحی سایت، پشتیبانی آن پیمانکار از وب سایت می باشد. تیم پشتیبانی زاوش هم به صورت تلفنی و هم به صورت تیکت در خدمت مشتریان می باشد و مشتریان می توانند سوالات و مشکلات خود را به کارشناسان ما انتقال دهند.

اشتباهات رایج در طراحی سایت:

 

۱- طراحی سایت استاتیک:

امروزه دیگر طراحی سایت استاتیک نمی تواند نیاز کسب و کارها را برطرف سازد زیرا برای هر تغییر جزیی باید منتظر انجام تغییرات توسط طراح سایت بود. پیشنهاد می شود وب سایت هایی که طراحی می گردد به صورت داینامیک باشد تا کلیه محتوای سایت توسط صاحب کسب و کار قابل مدیریت باشد و برای تغییرات محتوایی نیاز به دانش برنامه نویسی و طراحی سایت نباشد.

۲- تهیه هاست قبل از طراحی سایت:

در زمان انتخاب هاست وب سایت پارامترهایی باید در نظر گرفته شود. پارامترهایی مثل سیستم عامل هاست، میزان حجم مصرفی، پهنای باند، شرکتی که هاست را از آن خریداری می کنید جز مواردی هستند که بهتر است ابتدا طراحی وب سایت خود را تعیین کنید و سپس هاست را تهیه کنید.

۳- طراحی گرافیکی وب سایت توسط گرافیست:

اشتباهی که برخی از صاحبان کسب و کار انجام میدهند این است که از گرافیست مجموعه می خواهند تا طرح وب سایت را نیز آماده کند. طراحی وب سایت باید توسط طراح وب سایتی که مسلط به اصول ui و ux وب و نرم افزار می باشد انجام شود تا تجربه نهایی کاربر در کار با نرم افزار مطلوب باشد.

۴- طراحی برای مدیر نه کاربر:

گاهی اوقات مدیران کسب و کارها بر روی مواردی همچون طراحی دیزاین، چینش محتوایی و فرآیندهای داخلی وب سایت نظراتی غیر کارشناسی و سلیقه ای می دهند و اصرار دارند تا حتما سایت مطابق میل آن ها پیاده سازی شود. در حالی که اگر یک طراحی وب سایت کاربلد انتخاب کرده اید باید تصمیم گیری این موارد را به عهده طراح خود قرار دهید تا در ادامه به مشکل برنخورید و کاربران تجربه بهتری در استفاده از وب سایت داشته باشند.

۵- اصرار بر تکنولوژی خاص:

تکنولوژی ها و زبان های برنامه نویسی در طراحی سایت در ۹۵ درصد مواقع برتری نسبت به یکدیگر ندارند و در بیشتر موارد اصرار بر یک تکنولوژی تعصب بی مورد است. میلیون ها سایت موفق با وردپرس، asp.net و PHP در دنیا توسعه داده شده اند و همچنین میلیون ها سایت ناموفق با هریک از این زبان ها نوشته شده است.

چگونه طراح وب سایت شویم؟

۱- تحقیق کنید:

برای قدم برداشتن در این مسیر لازم است تا این مسیر شغلی را به خوبی بشناسید، مزایا و معایب و حتی چالش های آن را بشناسید سپس در این مسیر قدم بردارید.

۲- شناسایی تخصص ها:

برای طراحی سایت به سه تخصص زیر نیاز است، شما میتوانید متناسب با علاقه خود یکی از تخصص های زیر را دنبال کنید:

گرافیست سایت:معمولاً ایجاد طرح‌های اولیه‌ی وب سایت، طراحی اشکال گرافیکی، تصویرسازی ، طراحی لوگو و.. به عهده‌ی گرافیست است که باید فردی خلاق و باانگیزه باشد.

برنامه نویس سمت کاربر(client side) :طراحی رابط کاربری یا همان پوسته‌ی سایت (بخشی از سایت که کاربر با آن در ارتباط است) بر عهده‌ی یک برنامه نویس رابط کاربری است که معمولاً از زبان‌های javascript ، html،css استفاده می‌کنند.

برنامه نویس سمت سرور (server side): با استفاده از زبان‌های برنامه نویسی مثل asp.net وphp ارتباط مرورگر با سرور را میسر می‌سازند.

۳- مسیر یادگیری:

شروع مسیر را میتوانید با جست‌وجو در اینترنت و مطالعه مقاله های مرتبط آغاز کنید، پس از آن کتاب های مرتبط با طراحی سایت را بخوانید و کلیپ های آموزشی را مشاهده کنید و در نهایت دوره های آموزشی طراحی سایت را دنبال کنید. در همین مطلب ما بهترین آموزشها را به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار داده ایم و به منبع دیگری نیاز ندارید!

شروع طراحی سایت:

برای طراحی سایت (با کدنویسی-روش حرفه ای) باید به ترتیب ۴ زبان زیر را یاد بگیرید:

۱- HTML:

html زبان استاندارد طراحی صفحات وب است. کدهای صفحه در نهایت به کدهای html تبدیل شده و توسط مرورگر نمایش داده می‌شوند. بنابراین اجزای صفحه وب مثل متن، عکس و.. به کمک تگ‌های html در صفحه وب قرار می‌گیرند.

۲- CSS:

برای اینکه اجزای صفحه وب سایت شما آرایشی به خود بگیرد باید از css استفاده کرد برای مثال برای اینکه به عنوان نوشته، رنگ و سایز بدهیم نیازمند این زبان خواهیم بود.

۳- جاوا اسکریپت:

بعد از اینکه صفحه‌ی وبی طراحی شد برای پویاتر شدن آن به این زبان نیازمندیم.برای مثال اگر بخواهیم صفحه‌‌ای دارای انیمیشنی باشد یا منوی کشویی داشته باشیم از این زبان استفاده می‌کنیم

۴- زبان برنامه نویسی سمت سرور

به کمک زبان سمت سرور اطلاعات بین مرورگر و سرور تبادل می‌شود برای مثال برای ثبت اطلاعات کاربر در دیتابیس از زبان سمت سرور استفاده می‌شود. در این میان PHP و ASP.NET دو زبان قدرتمند و محبوب در این زمینه هستند که باید بعد از شناخت کامل، یکی از این دو را برای یادگیری انتخاب کنید.

کلام آخر:

دوره های آموزش طراحی سایت موسسه پردیس فناوری کیش  با هدف تامین نیازهای آموزشی شما و یا مجموعه تان پیش بینی شده اند و می توانند شما را از ابتدای مسیر آشنایی با اصول مربوط ببه طراحی سایت تا آموزش نیروهای متخصص طراح ساخت برای کار در شرکت ها و سازمان ها یاری کنند.

ارتباط‌با‌ما : 
تلفن : ۰۲۱۶۶۱۷۶۱۹۶       ۰۲۱۶۶۵۶۹۷۶۲      ۰۹۰۵۹۶۲۶۹۰۰
نشانی : خیابان جمالزاده‌شمالی بعد از بلوار‌کشاورز پلاک ۴۱۴ طبقه ۳ واحد ۵
شبکه‌های اجتماعی پردیس‌فناوری‌کیش :
سامانه آموزش‌مجازی رهیاران : www.rahyaranlms.ir 
کانال‌تلگرام kishtech@ 
 اینستاگرام    rahyaranlms            kishtech.ir  
آپارات     kishtech